آشپزی

آب یخنی

توسط 14p.ir

آب یخنی اصطلاحی در آشپزی است و به آبی گفته می‌شود که موادی مانند گوشت، قلم، مرغ، بوقلمون، ماهی و میگو را به همراه برخی تره‌بار در آن می‌جوشانند و پس از صاف کردن به مایهٔ سوپ، سس، خورش، و آب‌گوشت اضافه می‌کنند. آب یخنی را به نام ماده‌ای می‌نامند که در آن جوشانده و مغزپخت یا نیم‌پز کرده‌اند؛ مانند، آب مرغ و آب قلم. آشپزها نگهداری انواع آب یخنی را در آشپزخانه برای مایه‌دار کردن انواع غذاها توصیه می‌کنند. انواع دیگر یخنی عبارت است از: یخنی عدس کلم، یخنی نخود، یخنی لوبیا.

آب یخنی

آب یخنی

آب یخنی

آب یخنی

آب یخنی

آب یخنی

آب یخنی

آب یخنی

 

آب یخنی

آب یخنی

آب یخنی

آب یخنی

(Visited 125 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

یک نفر نظر داده

  • […] آب یخنی اصطلاحی در آشپزی است و به آبی گفته می‌شود که موادی مانند گوشت، قلم، مرغ، بوقلمون، ماهی و میگو را به همراه برخی تره‌بار در آن می‌جوشانند و پس از صاف کردن به مایهٔ سوپ، سس، خورش، و آب‌گوشت اضافه می‌کنند. آب یخنی را به نام ماده‌ای می‌نامند که در آن جوشانده و مغزپخت یا نیم‌پز کرده‌اند؛ مانند، آب مرغ و آب قلم. آشپزها نگهداری انواع آب یخنی را در آشپزخانه برای مایه‌دار کردن انواع غذاها توصیه می‌کنند. انواع دیگر یخنی عبارت است از: یخنی عدس کلم، یخنی نخود، یخنی لوبیا. […]

Leave a Comment