آشپزی

آرانچینو

توسط 14p.ir

آرانچینو (به ایتالیایی: Arancino) یک غذای سنتی در ایتالیا و مخصوص شهر سیسیل است.

ماده اصلی آرانچینو برنج است که به شکل یک توپ در روغن فراوان سرخ می‌شود. آرانچینو بوسیله راگو که نوعی سس گوشت در ایتالیا است پخته می‌شود. از مواد به کار رفته در آرانچینو می‌توان از لوبیا سبز و سس گوجه و پنیر موتزارلا مخصوص و آرد برنج نام برد.

غذاهای برنجی

غذاهای برنجی

غذاهای برنجی

آرانچینو

آرانچینو

آرانچینو

آرانچینو را هر رستورانی به سبک خاص خود طبخ می‌کند اما نوع معمول آن طبخ با کره است و برخی نیز در مواد اولیه ان از قارچ استفاده می‌کنند.

آرانچینو

آرانچینو

آرانچینو

آرانچینو

نام آرانچینو بر گرفته از رنگ نارنجی آن هست. در ایتالیایی پرتغال ارنچ تلفظ می‌شود و در زبان سیسیلی آرانچینو به معنای پرتغال کوچک است.

آرانچینو

آرانچینو

آرانچینو

آرانچینو

آرانچینو

آرانچینو

آرانچینو

آرانچینو

آرانچینو

آرانچینو

آرانچینو

آرانچینو

آرانچینو

آرانچینو

(Visited 178 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment