پزشکی زیست‌شناسی علوم پایه

آمیگدالین

توسط 14p.ir

112731_574

 

آمیگدالین (به انگلیسی: Amygdalin) یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم ۳۴۷۵۱ است. که جرم مولی آن ۴۵۷٫۴۲۹ g/mol می‌باشد.

 

شاید یکی از علت‌های اصلی وجود مواد سمی چون سیانید در دانه‌های میوه‌ها، جلوگیری از مصرف آن توسط انسان‌ها و حیوان باشد. تا بدین وسیله این دانه‌ها محفوظ بمانند و نسل گونه‌های گیاهی تداوم پیدا کند و از تولیدمثل بازنمانند

110

تفاوت بادام تلخ و بادام شیرین وجود مقدار ۳ تا ۴ درصد آمیگدالین در بادام تلخ است.

این ماده به عنوان یک مادهٔ ضدسرطان شناخته شده‌است

معروفترین سمی که جز گلیکوزویدهاست در بادام تلخ ولوبیا وجود دارد در هسته های میوهای تلخ وجود دارد وخوردن زیاد این هسته ها سبب مسمومیت وحتی مرگ میگردد

بادام تلخ نیز مانند دانه‌های هلو، زردآلو، آلو، سیب، به و گیلاس از آمیگدالین تشکیل یافته است که می‌تواند در بدن تبدیل به سیانید شود. در تمام دنیا دو نوع بادام وجود دارد: بادام شیرین و بادام تلخ. بادام تلخ باید به منظور از بین رفتن مواد شیمیایی سمی موجود در آن حرارت داده شود و یا پاستوریزه شود. بادام سرشار از پروتئین، ویتامین E، کلسیم، منیزیم، پتاسیم و آهن است که برای بدن مفید می‌باشد؛ اما مصرف بادام تلخ به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

203px-Amygdalin_skeletal220px-Amygdalin-from-xtal-3D-ballsAmygdalin

(Visited 1,179 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

یک نفر نظر داده

Leave a Comment