Blog

اسپاگتی (13 عکس)

by آشپزی in آگوست 4, 2016

رشتار یا اسپاگتی نوعی پاستای استوانه ای نازک و کشیده با ریشه ایتالیایی و سیسیلی است و به عنوان یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی شمرده می شود که غالباً از سمولینا یا آرد معمولی و آب تهیه می شود. در کتاب “همه اشتباه می کنند” نوشته والتر کرمر و گوتز ترنکلر که به وسیله آقای مسعود میر جوهری به فارسی ترجمه شده است آمده “اسپاگتی در قرن 13 در ایتالیا رواج یافت . اما مبدأآن چین است . مارکوپولو در یکی از دو سفر بزرگ خود ان را از چین به ایتالیا آورد ” . اسپاگتی خشک ایتالیایی از آرد نوعی گندم سفت به نام Durum ساخته می شود ولی ممکن است در کشورهای دیگر از آردهای دیگر نیز تهیه گردد. گاهی در اصطلاح رایج ایرانیان به همه نوع پاستای غیرورقه‌ای از جمله اسپاگتی، ماکارونی گفته می‌شود. با این وجود در جنوب ایتالیا و شهر ناپل به همه نوع پاستا “spaghetti e la pasta in generale” ماکارونی هم گفته میشود.

Spaghetti-with-Tomato-Sauce

spaghetti-pomodoro-Gennaro-Esposito

Spaghetti-Carbonara

طرز تهیه

تهیه اسپاگتی.

ابتدا در آب جوش رشته‌های اسپاگتی را اضافه می‌کنند و می گذارند تا کمی بپزد در حین قل زدن کمی روغن و کمی نمک هم به آن اضافه می کنند تا رشته‌ها به هم نچسبد، سپس به آن سس ماکارونی که غالباً ترکیبی است از سبزیجات ٬گوشت٬روغن زیتون و رب گوجه فرنگی، در ایران علاوه بر موارد قبلی سویا٬سیب‌زمینی،نخود فرنگی،قارچ،فلفل دلمه،هویج و پیاز نیز به انتخاب آشپز اضافه می‌گردد و بعد آن را می‌خورند اما در ایران پس از این کار آن را دم هم می‌کنند.

Spaghetti-Bolognese-1

spaghetti-al-pomodoro-with-datterini

spaghetti-al-pomodoro-al-de-russie-di-Roma

Spaghetti_di_Gragnano_e_colatura_di_alici

Pollo_funghi_spaghetti_-_Paesano_Restaurant

Pasta_2006_5

Hero-Roman-Renaissance-Bucatini-Pasta-Italy-Pizza-Recipes

COOKERY-CORNER-SPAGHETTI-CARBONARA

carbonara

FNM_030114-Spaghetti-Carbonara-Recipe-h_s4x3

Leave a Reply