اسید اسکوربیک یا ویتامین ث – دانشنامه تصویری برتر

Blog

اسید اسکوربیک یا ویتامین ث

by شیمی, علوم پایه in فوریه 7, 2015

اسید اسکوربیک در ترکیب آلی طبیعی با خواص آنتی اکسیدانی است.حل شونده در آب می‌باشند و از نیازهای غذایی انسان است که کمبود آن موجب بیماری اسکوربوت می‌شود

 

200px-Ascorbic-acid-from-xtal-1997-3D-balls 620px-L-Ascorbic_acid.svg 1377410254-_ Ascorbic_acid_structure img1_634098660426 img1_634178119913 vitamin-C-prteghal_132066

 

 

شناساگرها
شماره ثبت سی‌ای‌اس 50-81-7 Yes
پاب‌کم 5785
کم‌اسپایدر 10189562 Yes
UNII PQ6CK8PD0R Yes
شمارهٔ ئی‌سی 200-066-2
KEGG D00018 
ChEBI CHEBI:29073 
ChEMBL CHEMBL196 
کد اِی‌تی‌سی A11GA01
جی‌مول-تصاویر سه بعدی Image 1
Image 2
خصوصیات
فرمول مولکولی C6H8O6
جرم مولی ۱۷۶٫۱۲ g mol−1
شکل ظاهری White or light yellow solid
چگالی 1.65 g/cm3
دمای ذوب ۱۹۰ تا ۱۹۲ °C (۳۷۴ تا ۳۷۸ °F; ۴۶۳ تا ۴۶۵ K) decomp.
انحلال‌پذیری in water 33 g/100 mL
انحلال‌پذیری in ethanol 2 g/100 mL
انحلال‌پذیری in glycerol 1 g/100 mL
انحلال‌پذیری in propylene glycol 5 g/100 mL
انحلال‌پذیری in other solvents insoluble in دی‌اتیل اتر کلروفرم بنزن petroleum ether روغن چربی
اسیدی (pKa) 4.10 (first) 11.6 (second)
خطرات
MSDS JT Baker
Oxford University
LD50 ۱۱٫۹ g/kg (oral, rat)[۱]
به استثنای جایی که اشاره شده‌است در غیر این صورت، داده‌ها برای مواد به وضعیت استانداردشان داده شده‌اند (در 25 °C (۷۷ °F)، ۱۰۰ kPa)

Leave a Reply