آشپزی

بادام سوخته

بادام سوخته
توسط 14p.ir

بادام سوخته نوعی شیرینی ایرانی و ره‌آورد استان فارس و کردستان است.

بادام سوخته

بادام سوخته

بادام سوخته

بادام سوخته

بادام

بادام

 

بادام سوخته

بادام سوخته

طرز تهیه

طرز تهیه آن بدین شرح است: بادام و شکر را مخلوط می‌کنند و در ظرفی می‌ریزند و ۴ قاشق سوپخوری آب در آن ریخته و ظرف را روی آتش می‌گذارند تاشکر طلائی شود سپس بادام و شکر را روی غربال می‌ریزند تا سرد شود و سپس بادام را با دست از شکر جدا می‌کنند و سپس شکر را دوباره در ظرفی ریخته و روی آتش می‌گذارند تا آب شده و به شکل کارامل بدست آید. بادام را در شکر کارامل شده ریخته و بهم می‌زنند تا مخلوط شود سپس مخلوطبادام و کارامل را روی یک سینی مسی ریخته و با قاشق از هم جدا می‌کنند. در ضمن برای درست کردن آن می‌توان به جای شکر از عسل نیز استفاده کرد.

بادام

بادام

بادام سوخته

بادام سوخته

بادام سوخته

بادام سوخته

(Visited 90 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment