آشپزی

باقلاقاتوق (۸ عکس)

توسط M

باقلا قاتوق نوعی خورش ایرانی است که در مناطق شمالی کشور به‌ویژه استان گیلان طبخ می‌شود. این غذا از لوبیارشتی (پاچ باقلا)، شوید و تخم مرغ تهیه گردیده و معمولاً بابرنج که بصورت کته تهیه شده خورده می‌شود. (برنج بیجارکله)

3

13 - 1

برای تهیه این خورش ابتدا سیر رنده زده همراه با شوید خرد شده تفت داده می‌شود. سپس باقلا را به ان اضافه کرده همراه با نمک و آب می‌پزند (حرارت می‌دهند). پس از انکه باقلا کاملاً پخته و نرم شد یک تخم مرغ داخل ان شکسته و بلافاصله در ظرف را می‌گذارند تا تخم مرغ اصطلاحاً ببندد. سپس ان را همراه با کته یا نان مصرف می‌کنند.

296898_950

1447761726362639

1449867738129570

baqela1

baqela2

IMAG0519

(Visited 115 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

M

Leave a Comment