Blog

باقلاقاتوق (8 عکس)

by آشپزی in آگوست 3, 2016

باقلا قاتوق نوعی خورش ایرانی است که در مناطق شمالی کشور به‌ویژه استان گیلان طبخ می‌شود. این غذا از لوبیارشتی (پاچ باقلا)، شوید و تخم مرغ تهیه گردیده و معمولاً بابرنج که بصورت کته تهیه شده خورده می‌شود. (برنج بیجارکله)

3

13 - 1

برای تهیه این خورش ابتدا سیر رنده زده همراه با شوید خرد شده تفت داده می‌شود. سپس باقلا را به ان اضافه کرده همراه با نمک و آب می‌پزند (حرارت می‌دهند). پس از انکه باقلا کاملاً پخته و نرم شد یک تخم مرغ داخل ان شکسته و بلافاصله در ظرف را می‌گذارند تا تخم مرغ اصطلاحاً ببندد. سپس ان را همراه با کته یا نان مصرف می‌کنند.

296898_950

1447761726362639

1449867738129570

baqela1

baqela2

IMAG0519

Leave a Reply