آشپزی

باقلاپلو

باقلاپلو
توسط 14p.ir

باقلاپلو یا در بیان روزانه باقالی‌پلو، یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که معمولا در جشن‌ها و مهمانی‌ها از آن استفاده می‌شود و البته در مهمانی آن را با گوشت بر سر سفره می‌آورند و به آن «باقالی‌پلو با گوشت» می‌گویند؛ باقالی‌پلو با گوشت بهتر است که با گوشت گوساله همراه باشد تا تکه‌های گوشت شکل خود را ازدست ندهند اما با مرغ یا گوشت گوسفندی یا بره نیز آن را میل می‌کنند. شود باقالی ، باقالی پلو نیست.

باقلاپلو با ماهیچه

باقلاپلو با ماهیچه

 

باقلاپلو

باقلاپلو با ماهیچه

 

باقلاپلو

باقلاپلو با گوشت

 

باقلاپلو

باقلاپلو

باقلاپلو

باقلاپلو

باقلاپلو

باقلاپلو با ماهیچه

 

باقلاپلو

باقلاپلو با ماهیچه

 

باقلاپلو

باقلاپلو

باقلاپلو

باقلاپلو با گوشت

 

باقلاپلو

باقلاپلو با گوشت

 

باقلاپلو

باقلاپلو

(Visited 88 times, 1 visits today)
  

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment