آشپزی

بلغور قرمز

بَلغور قرمز (به دانمارکی: Rødgrød) (به آلمانی: rote Grütze) نوعی پودینگ دانمارکی و آلمانی است که از بلغور و میوه‌های جنگلی تهیه می‌شود.
توسط 14p.ir

بَلغور قرمز (به دانمارکی: Rødgrød) (به آلمانی: rote Grütze) نوعی پودینگ دانمارکی و آلمانی است که از بلغور و میوه‌های جنگلی تهیه می‌شود. در تهیه بلغور قرمز نشاسته سیب‌زمینی به کار می‌رود و به آن میوه‌هایی چون انگورفرنگی سرخ، انگورفرنگی سیاه، رزبری قرمز، توت‌فرنگی، سیاه توت، بیل‌بری و گیلاس سیاه و مقداری شکر افزوده می‌شود. در خانواده‌های سنتی گاه به جای نشاسته سیب زمینی از سمولینا و ساگو استفاده می‌کنند.

تلفظ نام بلغور قرمز در زبان دانمارکی یعنی Rødgrød به خاطر سخت بودن تلفظ، به‌ویژه در عبارت ‘rødgrød med fløde’ (بلغور قرمز با خامه) در زمان جنگ جهانی دوم برای شناسایی جاسوسان آلمانی در میان دانمارکی‌ها استفاده می‌شد.

rote-gruetze-artikelbild_بلغور_قرمز_دانشنامه_تصویری_فارسی

بَلغور قرمز (به دانمارکی: Rødgrød) (به آلمانی: rote Grütze) نوعی پودینگ دانمارکی و آلمانی است که از بلغور و میوه‌های جنگلی تهیه می‌شود.

بَلغور قرمز (به دانمارکی: Rødgrød) (به آلمانی: rote Grütze) نوعی پودینگ دانمارکی و آلمانی است که از بلغور و میوه‌های جنگلی تهیه می‌شود.

دانشنامه تصویری فارسی

(Visited 105 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

یک نفر نظر داده

Leave a Comment