آشپزی

بنافی پای

توسط 14p.ir

بنافی پای یا بانوفی پای (به انگلیسی Banoffee ، Banoffi) یک دسر انگلیسی بر پایه خامه، موز و تافی و شیر پرچرب است. در برخی دیگر از گونه های این شیرینی بیسکوییت خردشده و یا کره و قهوه و شکلات نیز به کار می‌رود.

نام آن آمیزه ای از واژه‌های موز (banana) و تافی (Toffee) است.

بنافی پای

بنافی پای

بنافی پای

بنافی پای

بنافی پای

بنافی پای

تاریخچه

همه اعتبار بنافی پای به دو سرآشپز رستوران مجارستانیِ جوینگتون، ایان دویینگ و نیگل مکنزی گره خورده است. آن ها این دسر را در سال ۱۹۷۲ را اختراع کردند. ایده نخستین این دسر از یک شیرینی آمریکایی گرفته شده است. این دسر خیلی زود مورد توجه مشتریان این رستوران قرار گرفته و مشهور شد. در آغاز بنافی پای تنها از یک لایه موز و تافی درست می شد ولی پس از آن خامه و شیر پرچرب و … افزوده شد.

بنافی پای

بنافی پای

بنافی پای

بنافی پای

بنافی پای

بنافی پای

این دسر خیلی زود در به منوی رستوران های دیگر افزوده شد و پس از چندی در رستوران های استرالیا و آمریکا هم یافت می‌شد. در سال ۱۹۹۴ بسیاری از فروشگاه‌های زنجیره‌ای آمریکا فروش بانوفی پای را با عنوان شیرینی آمریکایی (American Pie) آغاز کردند که فروش آن بسیار خوب بود.

بنافی پای

بنافی پای

بنافی پای

بنافی پای

بنافی پای

بنافی پای

این دسر در هند بسیار محبوب است. بسیاری از مردم هند پس از غذای اصلی بانوفی پای را صرف می کنند. همچنین در بسیاری از رستوران های استانبول ترکیه هم بنافی پای سرو می شود.

بنافی پای

بنافی پای

بنافی پای

بنافی پای

بنافی پای

بنافی پای

(Visited 227 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment