آشپزی

بوکاتینی

توسط 14p.ir

بوکاتینی (به ایتالیایی: Bucatini) پاستایی ضخیم، اسپاگتی‌شکل و میان‌تهی است که به نی‌ای باریک شباهت داشته و از ترکیب آرد گندم دوروم با آب تهیه می‌شود. نام این پاستا برگرفته واژهٔ ایتالیایی búco به‌معنای «سوراخ» است و خود بوکاتینی از نظر لغوی به‌معنای «سوراخ‌شده» می‌باشد. اصطلاح بوکاتینی امروزه به پاستاهای خشک تولید کارخانه گفته می‌شود و پاستاهای تازه را بوکاتینو می‌نامند.

بوکاتینی

بوکاتینی

بوکاتینی

بوکاتینی

بوکاتینی

بوکاتینی

مدت زمان لازم برای پخت پاستای بوکاتینی بین ۹ تا ۱۳ دقیقه است.

طرز تهیه

برای تولید پاستای بوکاتینی در کارخانجات، خمیر تهیه‌شده از آرد دوروم و آب را به‌شکل رشته‌هایی دراز و میان‌تهی درمی‌آورند که این سوراخ ممکن است قطری با اندازه‌های متفاوت داشته باشد. سپس پاستای به‌دست‌آمده را در آب‌نمک فراوان می‌جوشانند.

بوکاتینی

بوکاتینی

بوکاتینی

بوکاتینی

بوکاتینی

بوکاتینی

برای تهیهٔ این پاستا به‌شکل سنتی و تازه که در این روش پاستای تولیدی، بوکاتینو نامیده می‌شود تکه‌ای از خمیر را برداشته، آن را بر روی نی بوریا یا چوبی صاف و هموار لوله کرده و سپس در آب‌نمک می‌جوشانند.

مصرف

پاستای بوکاتینی معمولاً به‌تنهایی همراه با انواع سس‌های محلی خورده می‌شود. همچنین اندازه‌های بزرگتر آن را شکسته و در سوپ‌ها استفاده می‌کنند و یا اینکه آن را در فر می‌پزند.

بوکاتینی

بوکاتینی

بوکاتینی

بوکاتینی

بوکاتینی

بوکاتینی

بوکاتینی

بوکاتینی

انواع دیگر

بوکاتونی (به ایتالیایی: Bucatoni) نوع دیگری از این پاستاست که از نظر ظاهری به بوکاتینی شباهت دارد اما به‌نسبت از آن ضخیم‌تر است.

بوکاتینی

بوکاتینی

بوکاتینی

بوکاتینی

بوکاتینی

بوکاتینی

(Visited 92 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment