آشپزی

بیگولی

بیگولی
توسط 14p.ir

بیگولی (به ایتالیایی: Bigoli) نوعی پاستای رشته‌ای بلند و ضخیم است که از ترکیب آرد گندم کامل، آب و نمک تهیه‌شده و در غالب اوقات تخم مرغ و یا تخم اردک نیز به آن اضافه می‌شود. این پاستا سطحی ناهموار دارد که به نگهداشتن سس و جذب طعم آن کمک می‌کند.پ

بیگولی

بیگولی

بیگولی

بیگولی

طرز تهیه

آرد را بر روی صفحه‌ای چوبی ریخته و آب و اندکی نمک به آن می‌افزایند تا خمیری بسیار سفت و یکنواخت شکل گیرد. سپس خمیر را مدتی استراحت داده و بعد آنرا به چند تکه تقسیم می‌کنند. هر تکه را داخل دستگاه پاستاسازی به نام torchio da bigoli قرار داده و با چرخاندن دستهٔ دستگاه، پاستاهایی بلند و ضخیم از انتهای دستگاه خارج می‌شود. این رشته‌ها را سپس به طول ۳۰ سانتی‌متر بریده و درون آب‌نمک فراوان می‌جوشانند.

بیگولی

بیگولی

بیگولی

بیگولی

مصرف

پاستای بیگولی را بنا بر سنت همراه با سس پیاز، ماهی تن و ماهی کولی و یا همراه با آلوئه و یا خرچنگ سرو می‌کنند.همچنین می‌توان آن را همراه با آبگوشت مرغابی، سس سبزیجات و یا سس‌های با پایهٔ گوشت نیز استفاده نمود.

بیگولی

بیگولی

بیگولی

بیگولی

بیگولی

بیگولی

بیگولی

بیگولی

(Visited 64 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment