آشپزی

تمپه

تمپه
توسط 14p.ir

تمپه یکی از فرآورده‌های سنتی سویا است که بیشتر در اندونزی تولید می‌شود. این محصول با کشت طبیعی و فرآیند تخمیر کنترل شده سویادر ظاهری شبیه به کیک تولید می‌شود که شباهتی به برگرهای تولید شده برای گیاه‌خواری دارد.

تمپه

تمپه

تمپه

تمپه

در اندونزی امروز و مخصوصا برای مردم جزیره جاوه تمپه از منابع اصلی پروتئین محسوب می‌شود. همچون توفو، تمپه نیز از دانه سویا تولید می‌شود، اما محصول متفاوتی محسوب شده و خصوصیات کیفیتی و تغذیه‌ای دیگری دارد. فرآیند تخمیر تمپه و ایجاد آن از دانه‌های سویا باعث افزایش میزان پروتئین، فیبر غذایی و ویتامین در آن می‌شود. به دلیل ارزش غذایی فراوان، تمپه در سراسر دنیا به عنوان غذای گیاهی مصرف می‌شود. اما برخی به اشتباه تصور می‌کنند که تمپه از محصولات گوشتی است.

تمپه

تمپه

تمپه

تمپه

تمپه

تمپه

تمپه

تمپه

تمپه

تمپه

تمپه

تمپه

(Visited 194 times, 1 visits today)
  

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment