آشپزی

ته دیگ

ته دیگ
توسط 14p.ir

ته دیگ یا بُنکَران به قسمتی از پلو که، به ته دیگ چسبیده و برشته شده باشد گفته می‌شود. : ته دیگی؛ جزء برشته‌ای ازغذا که به دیگ می‌چسبد. (ناظم الاطباء) می‌گوید: قسمتی از پلویا چلو که در ته دیگ رنگ سرخ گیرد و برنجها بهم پیوسته می‌گردد. قسمت زیرین پلو و چلو که سرخ و سخت شده باشد. . اگر ته دیگ حاوی مواد دیگری به جز برنج باشد به آن ته چین گفته می‌شود.

ته دیگ سیب زمینی

ته دیگ سیب زمینی

ته دیگ ته چین

ته دیگ ته چین

 

ته دیگ سیب زمینی

ته دیگ سیب زمینی

 

ته دیگ نان

ته دیگ نان

ته دیگ ماکارونی

ته دیگ ماکارونی

ته دیگ کاهو

ته دیگ کاهو

ته دیگ سیب زمینی

ته دیگ سیب زمینی

ته دیگ

ته دیگ

ته دیگ برنجی

ته دیگ برنجی

ته دیگ بال مرغ

ته دیگ بال مرغ

انواع

انواع ته دیگ:

  1. ته دیگ برنج
  2. ته دیگ نان (ترجیحاً لواش یا تافتون. از سنگک و بربری پرهیز کنید.)
  3. ته دیگ سیب زمینی
  4. ته دیگ ته چین (با ماست و زعفران)
  5. ته دیگ برگ مو (مناسب آلبالوپلو)
  6. ته دیگ کاهو (برای باقلاپلو)
  7. ته دیگ ماکارونی (گاهی با ته دیگ سیب زمینی ترکیب می‌شود)
  8. ته دیگ پیاز
  9. ته دیگ تره فرنگی
  10. ته دیگ املت
  11. ته دیگ کدو سبز
  12. ته دیگ باقالی
(Visited 217 times, 1 visits today)
  

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment