آشپزی دسته‌بندی نشده

حلوا بربری

حلوا بربری
توسط 14p.ir

حلوا خاوری در قسمتهایی از استان خراسان رضوی توسط خاوری های خراسانی در ایران رایج است.

حلوا

حلوا

حلوا بربری

حلوا

این حلوا از آرد گندم پر سبوس، جوانه‌های گندم و روغن تهیه می‌شود.طبخ این حلوا بسیار سخت و دشوار است بطوری که تقریباً ۷ تا ۱۰ ساعت طول می کشد .و نیز در طبخ آن بهتر است از روغن جامد ( امروزه گیاهی ودر گذشته حیوانی)استفاده شود(با توجه به اینکه روغن جامد نباتی در حرارت بالا و سرخ شدن طولانی، اسیدهای چرب با زنجیره سنگین ایجاد میکند و این نوع چربی بسیار خطرناک و یکی از عوامل موثر در ایجاد سرطان شناخته شده، بهتر است استفاده نشود. به دلیل زمان طبخ طولانی در حرارت بالا، روغنهای گیاهی مایع برای این کار مناسب تر است).برای طبخ این نوع حلوا از دیگهای محکم مسی و یا چدنی باید استفاده کرد چون در مراحل طبخ باید دایماً هم زده و ته آن تراشیده شود و گرنه مزه سوختگی خواهد داد.برای هم زدن این غذا از کاردک ها سر تیز باید استفاده کرد.

حلوا

حلوا

حلوا

حلوا

 

این نوع حلوا معمولاً در چهارشنبه آخر صفر طبخ به عنوان نذری می‌شود،

حلوا

حلوا

حلوا

حلوا

حلوا

حلوا

حلوا

حلوا

حلوا

حلوا

(Visited 452 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

یک نفر نظر داده

Leave a Comment