آشپزی جامعه شناسی علوم انسانی و فلسفه فرهنگ و هنر

خمیر بادام

مارزیپان (به انگلیسی: Marzipan) یا خمیر بادام  14p.ir
توسط 14p.ir

مارزیپان (به انگلیسی: Marzipan) یا خمیر بادام، نوعی ماده‌ای غذایی است که از مخلوط کردن پودر بادام، شکر و سفیده تخم مرغ درست می‌شود. این ماده نیمه جامد و قابل شکل گیری است. معمولاً به آن رنگ‌های خوراکی افزود شده و پس از پخش کردن بر روی کیک به عنوان پوشش کیک از آن استفاده می‌شود. به عنوان خمیر مجسمه‌سازی خوراکی نیز بکار رفته و به اشکال گوناگونی در می‌آید. همچنین در داخل و مرکز شکلات نیز جای داده می‌شود. نوع شیرین آن به عنوان مارزیپان فرانسوی شهرت دارد و نوع کم شیرین آن به عنوان مارزیپان آلمانی شناخته می‌شود. مارزیپان را می‌توان در منزل نیز درست کرد.

با تشکر دانشنامه تصویری فارسی

 

 

مارزیپان (به انگلیسی: Marzipan) یا خمیر بادام 14p.ir

مارزیپان (به انگلیسی: Marzipan) یا خمیر بادام ۱۴p.ir

مارزیپان (به انگلیسی: Marzipan) یا خمیر بادام 14p.ir

مارزیپان (به انگلیسی: Marzipan) یا خمیر بادام ۱۴p.ir

مارزیپان (به انگلیسی: Marzipan) یا خمیر بادام 14p.ir

مارزیپان (به انگلیسی: Marzipan) یا خمیر بادام ۱۴p.ir

 

(Visited 127 times, 1 visits today)
  

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment