آشپزی

دلمه

توسط 14p.ir

دُلْمه خوراکی در خاورمیانه و مناطق اطراف آن مانند بالکان، قفقاز، روسیه و آسیای مرکزی است. دلمه را می‌توان با برگ انگور (متداول‌ترین آن) فلفل دلمه، کدو گوجه فرنگی و بادمجان درست کرد.

دلمه

دلمه

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده:۳۰۰ گرم
  • سبزی: (پیازچه، گشنیز، نعناع، شوید، تره، جعفری، مرزه، ترخون) ۵۰۰ گرم
  • برگ مو: ۲۰۰ گرم (از گیاه‌های دیگر مانند برگ کلم و یا از بادمجان، سیب زمینی، پیاز و گوجه فرنگی هم می‌شود استفاده کرد)
  • برنج و لپه روی هم ۱ پیمانه
  • ۲ تا ۳ لیوان آب

طرز تهیه

  • برنج و لپه را جداگانه جداگانه در آب بگزارید تا چند ساعت خیس بخورد.
  • سبزی‌ها را باهم خرد می‌کنید.
  • برگ مو را شسته و در صافی می‌گذارید.
  • برنج و لپه خیس خورده را نیم کوب می‌کنید.
  • گوشت و سبزی و برنج و لپه را نمک و فلفل زده و خوب مخلوط می‌کنید.
  • مایه را کمی تفت می‌دهید تا رنگ گوشت قهوه‌ای شود.
  • مقداری از مایه را بر روی هر برگ قرار می‌دهید و آنرا مانند بقچه می‌پیچید.
  • به دلخواه می‌توانید مقداری آبلیمو و شکر و یا سرکه و شیره را با هم مخلوط کنید و پس از چیدن دلمه‌ها در قابلمه روی آنها بریزید.

انواع دلمه

  • دلمه برگ کلم
  • دلمه برگ مو
  • دلمه بادنجان
  • دلمه گوجه فرنگی
  • دلمه سیب زمینی
  • دلمه کدو
  • دلمه فلفل
دلمه

دلمه

دلمه

دلمه

(Visited 161 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment