راویولی – دانشنامه تصویری برتر

راویولی

by آشپزی in فوریه 21, 2016

راویولی (به ایتالیایی: Ravioli) نوعی پاستای بالشتی‌شکل کوچک و مغزپُر ایتالیایی است که به صورت چهارگوش یا گرد تهیه شده و مواد گوناگونی همچون پنیر، گوشت یا سبزیجات، ترکیبات درون آن را تشکیل می‌دهند.

راویولی

راویولی

راویولی

راویولی

راویولی

راویولی

راویولی

راویولی

راویولی‌ها را برای خوردن ابتدا در آب‌جوش پخته، سپس آب‌کششان کرده بر رویشان خامه، پنیر و یا سس گوجه‌فرنگی می‌ریزند و ترکیب به‌دست آمده را در اجاق می‌پزند.

راویولی

راویولی

راویولی

راویولی

راویولی

راویولی

راویولی

راویولی

راویولی

راویولی

راویولی

راویولی

راویولی

راویولی

Leave a Reply