روغن‌پزی عمیق – دانشنامه تصویری برتر

روغن‌پزی عمیق

by آشپزی in فوریه 17, 2016

روغن‌پزی عمیق (به انگلیسی: Deep frying) یکی از روش‌های پخت‌و‌پز است. در این روش موادغذایی در روغن داغ و فراوان، با درجهٔ حرارت بیش از ۱۰۰ درجه پخته می‌شوند. تفاوتی که این روش با آب‌پز کردن دارد، اینست که نقطه جوش روغن بیش از ۱۰۰ درجه است و مواد به سرعت پخته می‌شوند. به پخت مواد در روغنی که درجهٔ حرارت آن کمتر از ۱۰۰ درجه است، روغن پزی عمیق گفته نمی‌شود.

روغن‌پزی عمیق

روغن‌پزی عمیق

روغن‌پزی عمیق

روغن‌پزی عمیق

روغن‌پزی عمیق

روغن‌پزی عمیق

روغن‌پزی عمیق

روغن‌پزی عمیق

روغن‌پزی عمیق

روغن‌پزی عمیق

روغن‌پزی عمیق

روغن‌پزی عمیق

روغن‌پزی عمیق

روغن‌پزی عمیق

روغن‌پزی عمیق

روغن‌پزی عمیق

روغن‌پزی عمیق

روغن‌پزی عمیق

درجه حرارت

درجه حرارت تخمین درجه حرارت نوع مادهٔ غذایی مناسب
150℃~160℃ از عمق ظرفی که برای روغن‌پزی استفاده می‌شود،
کف‌های کوچکی شروع به بالا آمدن می‌کنند.
سبزیجات نازک برگ مانند
170℃~180℃ مواد یک بار به ته ظرف رفته
و دوباره به سرعت شناور می‌شوند.
سبزیجات قطردار، مرغ سوخاری یاکاراآگه
180℃~190℃ به محض انداختن، روغن به اطراف پخش می‌شود تمپورا، تونکاتسو
190℃~ کوروکه

Leave a Reply