آشپزی

سالتیمبوکا

توسط 14p.ir

سالتیمبوکا که می‌توان در فارسی آن را «دهان‌پَر» نامید نام یک خوراک ایتالیایی است که در جنوب سوئیس، ایتالیا، اسپانیا و یونان طرفداران زیادی دارد.

سالتیمبوکا

سالتیمبوکا

سالتیمبوکا

سالتیمبوکا

این خوراک معمولآ به گونه پیچه ای از گوشت گوساله، کالباس ران بیشتر از نوع کالباس پارما، پنیر و گیاه مریم‌گلی درست می‌شود. سالتیمبوکا را معمولاً بسته به سلیقه منطقه‌ای در شراب، روغن یا آب‌نمک نیز می‌خوابانند.

سالتیمبوکا

سالتیمبوکا

سالتیمبوکا

سالتیمبوکا

سالتیمبوکا

سالتیمبوکا

سالتیمبوکا

سالتیمبوکا

سالتیمبوکا

سالتیمبوکا

 

سالتیمبوکا

سالتیمبوکا

سالتیمبوکا

سالتیمبوکا

منظور از نام دهان پر اینست که این غذای تکه‌ای و ساندویچی یکباره به دهان آدم میپرد یعنی از لقمه‌های یکباره‌ای درست شده. Saltim در زبان ایتالیایی یعنی جهنده و bocca یعنی دهان.

(Visited 243 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment