ساندویچ باز – دانشنامه تصویری برتر

ساندویچ باز

by آشپزی in فوریه 13, 2016

ساندویچ باز از یک تکه نان با یک یا چند لایه مواد غذایی بر رویش تشکیل می‌شود. برای تهیه این ساندویچ یک تکه تست یا نان تازه به کار می‌رود که مواد غذایی مختلفی مانند کره، پاته، پنیر، انواع مختلف کالباس از قبیل رست بیف، بوقلمون، ژامبون، بیکن، سالامی، زبان گاو، مورتادلا، هد چیز یا سوسیس‌هایی از قبیل بیروارست یا کابوناس، و سبزیجاتی از قبیل فلفل، گوجه فرنگی، تربچه، پیازچه و خیار بر رویش قرار می‌گیرد.

ساندویچ باز

ساندویچ باز

ساندویچ باز

ساندویچ باز

ساندویچ باز

ساندویچ باز

ساندویچ باز

ساندویچ باز

شنیتسل

ساندویچ باز

شنیتسل

ساندویچ باز

ساندویچ باز

ساندویچ باز

ساندویچ باز

ساندویچ باز

Leave a Reply