آشپزی فرهنگ و هنر

سمبوسه هندی با ماهی

مواد لازم:

مناسب برای ۷-۶ نفر

  • ماهی خرد شده : ۳۰۰گرم
  • سیب زمینی متوسط آب پز شده :۳ عدد
  • گشنیز تازه خرد شده : ۳  قاشق غذا خوری
  • پیاز خرد شده : یک عدد
  • پودر زیره : یک قاشق مربا خوری
  • پودر سیر : یک قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز : به میزان لازم
  • شنبلیله خشک : ۲ قاشق مربا خوری
  • نمک و زردچوبه : میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم
  • نان لواش : ۴-۵ ورق

5163553587563974346 c8bc3e7145451cfba48f3dbb704a6fd7 IMGP0048-photo tumbnail.aspx

 

دستور پخت:

درون تابه کمی روغن بریزد و پیاز را در آن تفت دهید. ماهی را به آن اضافه کنید و به همراه نمک و زردچوبه آن را تفت دهید.

سپس فلفل و سیر را همراه پودر زیره ، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، شنبلیله خشک و گشنیز تازه به مواد درون تابه اضافه کرده خوب تفت دهید.

سیب زمینی پخته و خرد شده را به مواد اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید.

مقداری از مواد را روی هر تکه نان قرار داده و به صورت مثلثی آن را پیچیده و در روغن سرخ کنید.

برای این کار باید نان را به صورت مستطیل‌های بلند ببرید.

(Visited 105 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment