سوشی برنج

by آشپزی in ژوئن 14, 2016

مواد لازم :

برنج مخصوص سوشی: 300 گرم
شیر: یک لیتر
پودر هل: یک قاشق چای‌خوری
بیسکویت سلامت خرد شده: به میزان لازم
خرمای هسته گرفته،

هویج پخته خلالی،

مارمالاد سیب،

پودر پسته: به میزان لازم
سوشی برنج یک غذای جدید

 

روش تهيه:

1. برنج مخصوص سوشی را از یک شب قبل داخل آب‌ خیس می‌کنیم و با شیر و پودرهل می‌پزیم تا له شده و آب آن کشیده شود.

2. روی حصیر مخصوص پیچیدن سوشی یک نایلون یا فویل می‌اندازیم برنج را به شکل چهارگوش 15×15 سانتی‌متر و به قطر حدود 7 میلی‌متر روی نایلون پهن می‌کنیم. روی برنج را کمی مارمالاد سیب می‌مالیم و یک طرف آن را به شکل نواری تکه‌های خرمای بدون هسته،‌ خلال هویج و پودرپسته قرار می‌دهیم و رول را می‌پیچیم. رول آماده شده را داخل پودر بیسکویت می‌غلتانیم و با یک کارد تیز و تیغه نازک حلقه‌حلقه شبیه به سوشی می‌بریم.

 

سوشی برنجی

سوشی برنجی

 

 

 

Leave a Reply