سوپ آلبالو – دانشنامه تصویری برتر

سوپ آلبالو

by آشپزی in ژانویه 19, 2016
سوپ آلبالو

سوپ آلبالو

سوپ آلبالو یک سوپ با شیرینی ملایم است که با خامه ترش، شکر و آلبالو تازه تهیه و به صورت سرد سرو می‌شود. این سوپ جزو غذاهای تابستانی درآشپزی اروپایی محسوب می‌شود. این غذا در میان اتریشی‌ها، لهستانی‌ها، اسلوواک‌ها و آلمانی‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفت. بعدها آمریکایی‌ها و کانادایی‌های مجارستانی تبار این سوپ را به دنیای جدید معرفی کردند.

سوپ آلبالو

سوپ آلبالو

سوپ آلبالو

سوپ آلبالو

سوپ آلبالو

سوپ آلبالو

سوپ آلبالو

سوپ آلبالو

سوپ آلبالو

سوپ آلبالو

سوپ آلبالو

سوپ آلبالو

 

 

Leave a Reply