سیب‌ زمینی ترش – دانشنامه تصویری برتر

سیب‌ زمینی ترش

by پزشکی, زیست‌شناسی, علوم پایه in مارس 8, 2015

helianthus-tuberosusسیب زمینی ترش

 

 

 

سیب زمینی ترش، با نام علمی heliantus tuberosus l گیاهی علفی و دارای ساقه‌ای به ارتفاع ۵/۱ تا ۳ متراست ساقه این گیاه راست وخشن می‌باشد. برگ‌های آن عموماً ساده، منفرد، نوک تیز و دارای کناره‌های دندانه دار است.

 

 

 

 

5027سیب زمینی ترش 24127 Helianthus_tuberosusسیب زمینی ترش

ترکیبات شیمیایی

غده سیب زمینی ترش دارای ۱ تا ۵/۱ درصد اینولین و ۳ تا ۵ درصد قندهای مختلف و ۲ درصد مواد ازته می‌باشد.

خواص درمانی

به صورت جوشانده مصرف شده و همچنین خا م آن پس از قرار دادن در سرکه و یا سالاد استفاده می‌شود. سیب زمینی ترش غذای مناسبی برای مبتلایان به بیماری قند«دیابت» می‌باشد.

محل رویش

منشا اصلی آن در آمریکای شمالی بوده و اکنون در ایران هم پرورش می‌یابد.

 

 

Nutrition Facts
سیب‌زمینی ترش

Amount Per

 

  • 1 cup slices (150 g)

    Calories 109
  • لیپید 0 g
    چربی اشباع 0 g
    چربی تک‌سیرنشده 0 g
    کلسترول 0 mg
    سدیم 6 mg
    پتاسیم 644 mg
    کربوهیدرات 17 g
    فیبر غذایی 2.4 g
    شکر 10 g
    پروتئین 3 g
    ویتامین آ 30 IU ویتامین ث 4 mg
    کلسیم 21 mg آهن 5.1 mg
    ویتامین د 0 IU ویتامین ب۶ 0.1 mg
    ویتامین ب۱۲ 0 µg منیزیم 17 mg

 

Leave a Reply