پزشکی زیست‌شناسی علوم پایه

سیب‌ زمینی ترش

5027سیب زمینی ترش
توسط 14p.ir

helianthus-tuberosusسیب زمینی ترش

 

 

 

سیب زمینی ترش، با نام علمی heliantus tuberosus l گیاهی علفی و دارای ساقه‌ای به ارتفاع ۵/۱ تا ۳ متراست ساقه این گیاه راست وخشن می‌باشد. برگ‌های آن عموماً ساده، منفرد، نوک تیز و دارای کناره‌های دندانه دار است.

 

 

 

 

5027سیب زمینی ترش 24127 Helianthus_tuberosusسیب زمینی ترش

ترکیبات شیمیایی

غده سیب زمینی ترش دارای ۱ تا ۵/۱ درصد اینولین و ۳ تا ۵ درصد قندهای مختلف و ۲ درصد مواد ازته می‌باشد.

خواص درمانی

به صورت جوشانده مصرف شده و همچنین خا م آن پس از قرار دادن در سرکه و یا سالاد استفاده می‌شود. سیب زمینی ترش غذای مناسبی برای مبتلایان به بیماری قند«دیابت» می‌باشد.

محل رویش

منشا اصلی آن در آمریکای شمالی بوده و اکنون در ایران هم پرورش می‌یابد.

 

 

Nutrition Facts
سیب‌زمینی ترش

Amount Per

 

  • ۱ cup slices (150 g)

    Calories 109
  • لیپید ۰ g
    چربی اشباع ۰ g
    چربی تک‌سیرنشده ۰ g
    کلسترول ۰ mg
    سدیم ۶ mg
    پتاسیم ۶۴۴ mg
    کربوهیدرات ۱۷ g
    فیبر غذایی ۲٫۴ g
    شکر ۱۰ g
    پروتئین ۳ g
    ویتامین آ ۳۰ IU ویتامین ث ۴ mg
    کلسیم ۲۱ mg آهن ۵٫۱ mg
    ویتامین د ۰ IU ویتامین ب۶ ۰٫۱ mg
    ویتامین ب۱۲ ۰ µg منیزیم ۱۷ mg

 

(Visited 198 times, 1 visits today)
  

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment