Blog

سیرابیج (4 عکس)

by آشپزی in آگوست 3, 2016

سیرابیج یا سیرواویج یکی از غذاهای محلی استان گیلان است که با برگ سیر خردشده درست می‌شود. به این ترتیب که برگ سیر را به‌طور یکنواخت با چاقو خرد می‌کنند و در تابه می‌ریزند و با روغن کمی سرخ می‌کنند. سپس به آن چند عدد تخم مرغ و کمی ادویه (شامل نمک، فلفل و زردچوبه) اضافه می‌کنند و هم می‌زنند.

2016-07-26-1469498001-2259569-MapleSesameKaleChips

گاهی همراه با برگ سیر از سبزی محلی گیجاواش و در صورتی که دسترسی به آن نباشد از سبزی تره استفاده می‌شود.

بوته سیر در نواحی مختلف گیلان کاشته می‌شود و برگ‌های سبز آن چه به‌صورت یکجا (با سیر تازه) و چه به‌صورت جداگانه در بازار عرضه می‌شود؛ به‌ویژه در فصل بهار که برگ سیر هم تازه و هم خوش‌عطر است. از برگ سیر علاوه بر سیرابیج در تهیه خورش سیرقلیه نیز استفاده می‌شود.

غذا4

BIM-homepage-new-photo-3

423807070_27924

Leave a Reply