شاورما که در ایران به آن کباب ترکی هم گفته می شود، نوعی شیوه طبخ به سبک مردم عرب سرزمین شام می باشد که در آن از گوشتگوسفند، بز، مرغ، بوقلمون، گاو ، گوساله و یا ترکیبی از آنها استفاده می شود که معمولاً تمام روز به شیوه سیخگردانی بریان می شود. قسمت های پخته شده گوشت به صورت تراشه هایی بریده می شوند و گوشت های زیرین را در معرض حرارت قرار می دهند. با وجود آنکه می توان گوشت را به تنهایی و به صورت پرسی میل کرد، ساندویچ های شاورمایی که داخل نان مخصوص پیتا پیچیده شده اند، طرفداران زیادی دارد. شاورمای اصیل معمولاً به همراه تبوله، فتوش، نان طابون، تاهینی، حمص، شلغم، گوجه فرنگی و خیار سرو می شود. این غذا امروزه به عنوان یک نوع فست فود در سراسر دنیا شناخته شده است.
(Visited 329 times, 1 visits today)