شیرینی حاجی بادام

حاجی-بادام-

حاجی بادام نوعی شیرینی محلی است که در برخی شهرهای مرکزی ایران بویژه یزد تولید می‌شود. این شیرینی به دلیل وجود جوز و آرد نخودچی ارزش غذایی خوبی دارد. جوز به دلیل دارا بودن آلکالوئیدهای خاص تسکین دهنده ی دردهای مفصلی و روماتیسمی است.

0006248_300

طبق تحقیقات انجام شده بادام غذای مغذی و غنی است و با داشتن چربیهای اشباع نشده و پروتئین می‌تواند عامل مفید و تضمین کننده سلامتی باشد. بادام حاوی مقدار زیادی اسید چرب که به نرم شدن پوست کمک می کند. بادام به دلیل سرشار بودن از ویتامین E خاصیت ضد پیری داشته و از ایجاد چین و چروک جلوگیری می کند.

image_gallery

طرز پخت شیرینی حاجی بادامی

 

پودر قند ۳ لیوان 

.  زرده تخم مرغ ۲ عدد 

.  جوش شیرین ۱/۳ قاشق چایخوری

.  پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری 

.  گلاب ۱ قاشق غذاخوری 

.  آرد بادام مقدار لازم

 

 

hajibadami14ر

طرز تهیه : فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ زرده های تخم مرغ و پودر قند را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود سپس گلاب را اضافه کنید.

hajibadami1

 

در ادامه جوش شیرین و پودر هل را اضافه کنید ، پس از اینکه تمام مواد به خوبی ترکیب شدند آرد بادام را قاشق قاشق اضافه کنید ، آنقدر آرد بادام اضافه کنید که خمیر نرمی بدست بیاید.

drkd19

 

 

 

ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید ، از خمیر شیرینی تکه هایی کوچک بردارید و کف دست تان به صورت گرد شکل دهید و روی کاغذ روغنی بچینید ( شیرینی حاجی بادامی کوچک و کمی بیشتر از اندازه یک بندانگشت است ).

hajibadami14

 

سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۵ – ۱۰ دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند ، پس از پخت سینی را از فر خارج کنید ، پس از اینکه کمی خنک شد شیرینی ها را از کاغذ جدا کنید و داخل ظرف قرار دهید.

634976390593315391

 

نکته ها : میتوانید با پودر قند روی شیرینی ها را تزیین کنید ، در صورت تمایل میتوانید از کمی زعفران برای خوشرنگ شدن این شیرینی استفاده کنید ، شیرینی حاجی بادامی خشک بوده و در دهان آب میشود و به مدت طولانی در ظرف دربسته قابل نگهداری میباشد.

(Visited 740 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

ح . ایمانی

Leave a Comment