آشپزی جامعه شناسی علوم انسانی و فلسفه فرهنگ و هنر

شیرینی پای سیب

توسط 14p.ir

 

Apple_Pie-پای سیب

یکی از نشان‌های فرهنگ آمریکایی شیرینی پای سیب است، اصالت این شیرینی به آشپزی نژاد انگل‌های بریتانیا بر می‌گردد.

پای سیب از جمله شیرینی‌هایی است كه آن را با خمیری نازك و میوه سیب می‌پزنداین شیرینی به علت داشتن طعم سیب و دارچین، طرفداران زیادی دارد

پای سیب (به انگلیسی: Apple pie) یکی از انواع پای‌های میوه است که مادهٔ اصلی آن سیب است. در بعضی از انواع آن ممکن است خامهٔ زده شده یا بستنی بر روی آن قرار بگیرد. خمیر این شیرینی به طور معمول از دو قسمت تشکیل شده، قسمت زیرین به صورت یک‌پارچه است و معمولاً در قسمت بالایی آن نوارهای باریک قرار دارد.

 

800px-Motherhood_and_apple_pie a06792227114102a Apple-pie fo626

مواد لازم:
آرد                              ۲ فنجان
نمک                           ۱ قاشق چای خوری
روغن شیرینی پزی     سه چهارم فنجان
آب سرد                      ۴ قاشق غذاخوری

برای کرم:
سیب خردشده و پخته شده     ۷ فنجان
آب لیمو                                  ۲ قاشق غذاخوری
شکر                                      ۱ فنجان
آرد                                          یک چهارم فنجان
پودر دارچین                            ۱ قاشق چای خوری
کره                                        ۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ                         ۱ عدد
آب                                         ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
* نمک و آرد را با هم مخلوط کنید. روغن شیرینی پزی را روی آن‌ها بریزید. به تدریج آب سرد را بیفزایید، و بعد از اضافه کردن هر یک قاشق آب، آن را خوب به هم بزنید. مواد را با چنگال آن قدر به هم بزنید که خمیر یکدستی تهیه شود.* خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
* خمیر را روی سطحی که روی آن را با آرد پوشانیده‌اید، ورز دهید.
* نیمی از خمیر را به صورت دایره‌ای به قطر ۲۵ سانتی‌متر در بیاورید و آن را داخل ظرفی که برای پخت در نظر گرفته‌اید، پهن کنید.
* سیب و آب لیموی تازه را با هم مخلوط کنید.
* سپس، شکر و آرد و دارچین و نمک را اضافه نمایید و کاملاً به هم بزنید.
* ترکیب تهیه شده را روی خمیر بریزید و کره را به صورت تکه های کوچک روی قسمت‌های مختلف به صورت یکدست پخش کنید.
* باقیمانده خمیر را ورز دهید و دایره‌ای هم اندازه، برای پوشاندن روی مواد تهیه نمایید.
* خمیر را طوری روی مواد بگذارید که دقیقاً هم‌اندازه‌ی لایه زیرین شود و سطح مواد را بپوشاند. روی سطح آن برش‌های کوچک و عمیقی بزنید طوری که مواد داخل آن نمایان شوند. لبه‌های خمیر لایه پایینی و بالایی را با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند و قسمت‌های اضافی را برش بزنید.
* زرده تخم‌مرغ را کاملاً بزنید و سپس آن را خیلی خوب با آب مخلوط کنید، تا یکدست شوند. تمام سطح خمیر را به تخم مرغ آغشته نمایید.
* پای را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت بگذارید تا بپزد. دمای آن را به ۳۵۰ درجه، کاهش دهید تا به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه داخل فر، بپزند. زمانی که سطح پای، طلایی رنگ شد و مواد داخل خمیر کمی جوشیدند، آن را از فر خارج کنید.
بعد از سرد شدن میل بفرمایید.

 

لیست تمام پای ها رو میتونید از اینجا مشاهده کنید با تشکر دانشنامه تصویری فارسی

(Visited 742 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment