Blog

غذای محلی مرغ لاکو

by آشپزی in آگوست 3, 2016

مرغ لاکو یا مرغ کباب یکی از غذاهای محلی در استان گیلان است. مواد این خورش را مرغ یا مرغابی، گردو، رب انار و نمک و فلفل تشکیل می‌دهد.

Fesenjoon.jpg-35

در قدیم در گیلان مرسوم بوده است که کشاورزان علاوه به سیورسات یعنی مرغ و جوجه و جرکول (برنج سبز نوبرانه) و تخم مرغ و جارو برای ارباب مرغ لاکو یا مرغ کباب هم هدیه می‌آوردند. مرغ لاکو عبارت بود از یک مرغ یا مرغابی که آن را در فسنجان خیلی غلیظ و سفت فراهم کرده و در یک ظرف مناسب ریخته و با چندین عدد نان گندمی یا نان لاکو در دستمالی پیچیده و برای ارباب می‌آوردند. در عوض ارباب نیز در دستمال مرغ لاکوی آورنده یک قواره پارچه یا مقداری پول گذاشته و آنرا به آوردنده پس می‌داد.

carbonnade-flamande

18616

Leave a Reply