آشپزی فرهنگ و هنر

غوره

72995404096595961033

غوره (به انگلیسی: unripe grapes) میوه نارس انگور است که دارای طعم ترشی می‌باشد. غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک و قند می‌باشد و به دلیل داشتن اسید، ترش مزه‌است.

theresa-grape-variety-vitis-vitelina

غوره و آبغوره در آشپزی ایرانی کاربرد فراوان دارد.

4(4)

آبغوره (به انگلیسی: Verjuice) یا آب غوره عصارهٔ آن است که هم به شکل خانگی و هم صنعتی تولید می‌شود و برای طعم دادن و ترش کردن غذا به کار می‌رود.

(Visited 495 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

ح . ایمانی

Leave a Comment