آشپزی

قتایف

توسط 14p.ir
قتایف

قتایف

قتایف

قتایف

قتایف (Qatayef) یک گونه شیرینی و دسر عربی است که بیشتر در در ماه رمضان در اردن، مصر و عراق سرو می شود.البته در ماه رمضان در شیرینی فروشی های ترکیه هم یافت می شود.

قتایف لایه ای خمیر نازک است که درون آن با خشکبارو پنیر پر شده که در روغن فراوان شناور شده و سرخ می شود و بر روی آن شربت شکر و گلاب و پودر پسته و یا خلال بادام می ریزند.

قتایف

قتایف

تاریخچه

تاریخچه قتایف به مصر برمی گردد، که از آن جا به دیگر کشورهای عربی و ترکیه راه یافت.

قتایف

قتایف

 

شیوه پخت

شیوه پخت آن مانند به گوش فیل ایرانی است. با این تفاوت که قتایف را پنیر بدون نمک، فندق، پسته، افشره ی نارگیل، دارچین، گردو، پودر شکر و کشمش پر می کنند..

سپس آن را به مدت کوتاهی در روغن فراوان شناور کرده و سرخ می کنند و روی آن شربت شکر و گاهی هم عسل می ریزند.

قتایف دارای مقدار بسیار بسیار بالایی قندو چربی است و خوردن آن به کسانی که دچار اضافه وزن و یا دیابت هستند، پیشنهاد نمی‌شود.

قتایف

قتایف

 

 

(Visited 202 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment