آشپزی

قیمه ریزه مخصوص اصفهان

قیمه ریزه مخصوص اصفهان
توسط 14p.ir

قیمه ریزه مخصوص اصفهان

?مواد لازم برای ۴ نفر:
گوشت گوسفند چرخ کرده و بدون چربی: ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
آرد نخودچی: به میزان لازم (مقداری که گوشت به دست نچسبد)
پیاز سرخ کره: ۲ عدد
گوجه فرنگی رنده شده: ۴ عدد
(یا رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری)
ادویه، نمک و فلفل: به میزان لازم
نعنا و ترخون و مرزه خشک: ۱ قاشق سوپ خوری
روغن مایع: ۲ قاشق سوپ خوری
آب جوش: حدود ۲ پیمانه

 

قیمه ریزه مخصوص اصفهان

قیمه ریزه مخصوص اصفهان

?طرز تهیه:
ابتدا گوشت بدون چربی را همراه با سیب زمینی و پیاز چرخ میکنیم(میتونید سیب زمینی نریزید ولی بنظر من خوشمزه تر میشه) سپس ادویه، نمک و فلفل را اضافه کنید. آرد نخودچی را نیز کم کم اضافه نمایید تا زمانی که دیگر به دست نچسبد. بعد سبزیجات خشک را میریزیم و خوب ورز میدهیم .
?درون یک قابلمه، روغن مایع بریزید و گوجه فرنگی رنده شده  یا رب گوجه فرنگی را در آن تفت دهید. در نهایت پیاز سرخ کرده را نیز اضافه کنید و در حدود دو پیمانه آب جوش درون قابلمه بریزید. هنگامی که آب کاملاً جوش آمد از مخلوط گوشت و آرد نخودچی به اندازه یک گردو بردارید و کاملاً درون دست خود گرد نمایید. می توانید دست خود را درون آب گرم بزنید و سپس مواد قیمه ریزه را با دست کاملاً گرد کنید تا به راحتی شکل بگیرد.
?سپس کوفته های آماده را درون مایه آب جوش و گوجه فرنگی بریزید و بگذارید ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزند.

دانشنامه تصویری فارسی

(Visited 75 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment