آشپزی

ماسکارپونه

توسط 14p.ir

ماسکارپونه یک پنیر ایتالیایی پرچربی و دارای خامهٔ سه لایه می‌باشد. این پنیر از خامهٔ تازه که با اسید تارتاریک واسرشت شده‌است، ساخته می‌شود. پس از واسرشتن، آب آن را بدون فشار دادن از آن می‌گیرند. ماسکارپونه دارای رنگ شیری می‌باشد و در منطقهٔ لومباردی ایتالیا بسیار استفاده می‌شود.

ماسکارپونه

ماسکارپونه

ماسکارپونه

ماسکارپونه

ماسکارپونه

چیز کیک ماسکارپونه

ماسکارپونه

چیز کیک ماسکارپونه

 

ماسکارپونه را می‌توان با استفاده از خامه و اسید سیتریک یا آب لیمو هم تولید کرد. گاهی پس از تهیه به آن آب کره یا همان آب‌دوغ را اضافه می‌کنند. ماسکارپونه جزو مواد اصلی تهیهٔ تیرامیسو می‌باشد.

 

ماسکارپونه

ماسکارپونه

ماسکارپونه

چیز کیک ماسکارپونه

ماسکارپونه

ماسکارپونه

ماسکارپونه

چیز کیک ماسکارپونه

ماسکارپونه

ماسکارپونه

 

 

 

 

(Visited 67 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment