نان ساجی – دانشنامه تصویری برتر

نان ساجی

by آشپزی in دسامبر 17, 2015
نان ساجی

نان ساجی

نان ساجی نوعی نان پهن و نازک است که بر روی یک صفحه فلزی دوار به نام ساج پخته می‌شود. این نان به گونه و اندازه‌های مختلف از جمله نان تیری، نان تپ تپی، ته‌کِلِه‌ایی و فه‌تیره پخته می‌شود. این نان در میان مردم کرد و لر استان‌های کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان و فارس پخته می‌شود.

نان ساجی

نان ساجی

نان ساجی نان محلی مردم کرد و لر ایران است .

نان ساجی نان محلی مردم کرد و لر ایران است .

Leave a Reply