آشپزی

ویفر ناپولی

ویفر ناپولی
توسط 14p.ir

ویفر ناپولی (به آلمانی: NeapolitanerWaffeln) یک بیسکویت ساندویچی از ویفر و کرم شکلات است که اولین بار به وسیله کمپانی اتریشی مانر در سال ۱۸۹۸ تولید شده است. آنها با استفاده از فندق وارداتی از ناپل، ایتالیا برای ساخت کرم شکلات با طعم فندق، این بیسکویت را در ۵ لایه ویفر و ۴ لایه کرم در ابعاد ۴۹ میلیمتر در ۱۷ میلیمتر در ۱۷ میلیمتر تولید کردند که این دستور تولید اولیه تا امروز بدون تغییر باقی مانده است. شرکت مانر هنوز اینبیسکویت را در بسته های ده تایی می‌فروشد، با اینکه در حال حاضر بسیاری از شرکت‌ها با برداشت از این ایده اغلب آن را با لایه‌ای ای شکلات می‌پوشانند.

ویفر ناپولی

ویفر ناپولی

ویفر ناپولی

ویفر ناپولی

ویفر ناپولی

ویفر ناپولی

 

ویفر ناپولی

ویفر ناپولی

ویفر ناپولی

ویفر ناپولی

ویفر ناپولی

ویفر ناپولی

ویفر ناپولی

ویفر ناپولی

(Visited 79 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment