پاستا – دانشنامه تصویری برتر

پاستا

by آشپزی in فوریه 20, 2016

پاستا یا خمیراک (به ایتالیایی: Pasta) به معنی خمیر، یک اصطلاح عمومی برای گونه‌های مختلف ایتالیایی رشته فرنگی (نودل)، درست شده ازخمیر آرد، آب و یا تخم مرغ است. پاستا حدوداً به ۳۵۰ شکل مختلف موجود است.

پاستا

پاستا

پاستا

پاستا

پاستا

پاستا

پاستا

پاستا

چند شکل معروف پاستا اسپاگتی، ماکارونی، فوسیلی و لازانیا (به صورت ورقه‌ای) هستند.

پاستا

پاستا

پاستا

پاستا

پاستا

پاستا

در ایران گاه واژه ماکارونی به صورت گسترده برای اسپاگتی و ماکارونی و غیره به کار می‌رود.

پاستا

پاستا

پاستا

پاستا

Leave a Reply