آشپزی

پاستا

پاستا
توسط 14p.ir

پاستا یا خمیراک (به ایتالیایی: Pasta) به معنی خمیر، یک اصطلاح عمومی برای گونه‌های مختلف ایتالیایی رشته فرنگی (نودل)، درست شده ازخمیر آرد، آب و یا تخم مرغ است. پاستا حدوداً به ۳۵۰ شکل مختلف موجود است.

پاستا

پاستا

پاستا

پاستا

پاستا

پاستا

پاستا

پاستا

چند شکل معروف پاستا اسپاگتی، ماکارونی، فوسیلی و لازانیا (به صورت ورقه‌ای) هستند.

پاستا

پاستا

پاستا

پاستا

پاستا

پاستا

در ایران گاه واژه ماکارونی به صورت گسترده برای اسپاگتی و ماکارونی و غیره به کار می‌رود.

پاستا

پاستا

پاستا

پاستا

(Visited 158 times, 1 visits today)
  

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment