زیست‌شناسی علوم پایه

پرستوی دریایی پریوش

توسط 14p.ir

پرستوی دریایی پریوش (نام علمی: Sternula nereis) گونه‌ای پرستوی دریایی کوچک است. این پرنده بومی جنوب غرب اقیانوس آرام است. پرستوی دریایی پریوش به وسیله اتحادیه بین‌المللی حفاظت از طبیعت در فهرست گونه‌های آسیب‌پذیر قرار گرفته است. زیرگونه‌های نیوزلندی این گونه جزء گونه‌های در معرض انقراض هستند. پرستوی دریایی پریوش از سخت‌پوستان و نرم‌تنان تغذیه می کند.

با تشکر دانشنامه تصویری فارسی

 

Sternula_nereis_14p_ir_1 Sternula_nereis_14p_ir_2 Sternula_nereis_14p_ir_3 Sternula_nereis_14p_ir_4 Sternula_nereis_14p_ir_5

(Visited 115 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment