آشپزی

پنیر خیکی

توسط 14p.ir

پنیر خیکی گونه‌ای پنیر معروف است که در گذشته در شهر بابل تولید می‌شد و هم‌اکنون در روستاهای پیرامون آن تولید می‌شود. روش تهیهٔ این پنیر بدین گونه است که پنیر نیمه‌خشک را در خیکپوست بز می‌ریزند و سر آن را می‌بندند. سپس همهٔ سوراخ‌های هواکش خیک را می‌بندند تا پنیر به عمل بیاید. در گذشته شیوهٔ فروش این پنیر در بابل در نانوایی‌ها بوده و یکی از شاگردان یا فرزندان نانوا پنیر خیکی را به مردم می‌فروخت.

 

پنیر خیکی

پنیر خیکی

پنیر خیکی

پنیر خیکی

پنیر خیکی

پنیر خیکی

این پنیر را معمولا از مخلوط شیر بز و گوسفند درست میکنند.

پنیر خیکی

پنیر

پنیر خیکی

پنیر خیکی

پنیر خیکی

ماتر پنیر

(Visited 486 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

یک نفر نظر داده

Leave a Comment