آشپزی

پوآچا

توسط 14p.ir
پواچا

پواچا

پوآچا (به ترکی استانبولی: Pogača) نوعی پیراشکی است که در انواع مختلفی در بوسنی و هرزگوین، بلغارستان، کرواسی، اسلونی، مقدونیه،صربستان، مونته‌نگرو، مجارستان، یونان (Μπουγάτσα)، ترکیه پخته و خورده می‌شود و در اتریش نیز pogatschen خوانده می‌شود. گاهی داغ به‌عنوان پیش‌غذا و به جای نان سرو می‌شود. پوآچای داغ با پنیر فتا یک غذای مخصوص خوش‌مزه در ترکیه و بلغارستان است.

پوآچای توپی ترکیه‌ای

خمیر پوآچای توپی ترکیه را با آرد، تخم‌مرغ، روغن و ماست تهیه می‌کنند. مواد از پیش آماده شده را داخل خمیر قرار می‌دهند و آن را به شکل توپ‌های کوچک درمی‌آورند و در فر می‌پزند.

پواچا

پواچا

برای مواد داخل پوآچای توپی بسته به ذائقه می‌توان مثلاً از گوشت چرخ‌کرده با فلفل دلمه و یا سوسیس و پنیر پیتزا و یا ترکیبات غیرگوشتی مثل پوره سیب‌زمینی پخته‌شده همراه جعفری و یا هر ترکیب مناسب دیگر استفاده کرد.

پواچا

پواچا

(Visited 194 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment