آشپزی

پيراشكي گوشت

طرز تهیه پیراشکی گوشت آسون و ساده و خوشمزه و مقوی
توسط 14p.ir

طرز تهیه پیراشکی گوشت آسون و ساده و خوشمزه و مقوی

? مواد لازم

مایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری
شیر ولرم سه چهارم پیمانه
شکر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری پر
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری پر
آرد ۲ پیمانه ( من ۳تا زدم با توجه به گلوتن آرد از دو پیمانه شروع کنید)

?طرز تهيه:

?مایه خمیر و شیر ولرم وشکر را مخلوط کنید
?روغن را باتخم مرغ مخلوط کنید با چنگال بزنید
?شیر عمل آمده را وروغن وتخم مرغ را مخلوط کنید به آرد بیافزایید
?خمیر چسبنده است پس کم کم آرد اضافه کنید تا لطیف و یه دست بشه حالا خمیر را در کاسه ورز دهید و توی کاسه کمی چرب شده استراحت بدین حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تایمش زمانییه که دارین موادتونو درست میکنین من خودم ۲۰ دقیقه استراحت میدم فقط بزارین جای گرم نه رو بخاری کنار شوفاژ یا جایی که نسبتا گرمه

?مواد گوشتی :

پیاز رو سرخ کنید گوشت توش تف بدید ادویه رو اضافه کنید و سیر رو له کنید یا رنده ریز بریزید توش و حالا هر ادویه که دوست دارید بریزید خاموش کنید.
?کف سینی تونو فویل بزارید یا اگر نچسبه کمی چرب کنید وخمیر رو پهن کنید.اگر میخواین پیتزا یا پیده درست کنید اگر پیراشکی که با قالب مخصوص پیراشکی یا به صورت بافت یا هر جور که مایلید آماده کنید

?برای رومال یه تخم مرغ با چنگال بزنید و با دو تا سه قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید و رومال کنید
حالا در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه خمیرتون برشته بشه (مثل همیشه میگم دما و زمان پخت با توجه به فرتون هم در نظر بگیرین) نوش جونتون

طرز تهیه پیراشکی گوشت آسون و ساده و خوشمزه و مقوی

طرز تهیه پیراشکی گوشت آسون و ساده و خوشمزه و مقوی

 

داشنامه تصویری فارسی

(Visited 109 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment