آشپزی فرهنگ و هنر

پیتزا کالزونه، پیتزایی از قلب رم

مواد لازم:

مناسب برای ۸ نفر

  • گوشت چرخ شده گوساله : نیم کیلو
  • پیاز خرد شده : یک پیمانه
  • فلفل دلمه خرد شده : یک پیمانه
  • پپرونی درشت خرد شده : ۱۰۰ گرم
  • سس پیتزا :۴۵۰ میلی لیتر
  • کنسرو قارچ خرد شده و آب گرفته : یک قوطی
  • پودر رازیانه : ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر آویشن :۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر نعناع : ۱/۲ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • شیر : یک پیمانه
  • روغن مایع : یک قاشق سوپخوری
  • آرد : یک پیمانه
  • پنیر نازک ورقه شده مثل موزارلا : ۴۵۰ گرم
  • پنیر پارمسان رنده شده : ۱/۴ پیمانه

 

6fa9df44-c82e-4ac8-8fba-372f293e5146 47cfaa50-bc57-443a-a184-22aef5aca2a2 Copy f11034b4-2fe4-47cc-ae3f-0a5198d97f03

دستور پخت:

۱- گوشت، پیاز و فلفل را در یک قابلمه بزرگ بریزید، روی حرارت کم قرار دهید به طوری که آب بیاندازد.

۲- آن را با حرارت متوسط در حدی بپزید که گوشت قهوه‌ای رنگ و سبزیجات نرم شوند.

۳- پپرونی، سس پیتزا، قارچ و پودر سبزیجات معطر را مخلوط و به مایه گوشت اضافه کنید.

۴- درب ظرف را کنار بگذارید تا محتوی قابلمه به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و گاهی محتویات ظرف را به هم بزنید.

۵- برای روی پیتزا، در کاسه کوچکی تخم مرغ‌ها، شیر و روغن را مخلوط و با همزن برقی به مدت یک دقیقه به هم بزنید؛ آرد را اضافه کنید و به هم زدن را ادامه دهید تا مایه یک نواختی حاصل شود.

۶- یک ظرف مستطیل شکل پیرکس را در اندازه مناسب انتخاب، کف و اطراف آن را چرب کنید.

۷- مایه گوشت را داخل ظرف بریزید، ورقه‌های پنیر را روی آن بچینید.

۸- مایه آرد و تخم مرغ را به طور یکنواخت روی آن بریزید تا تمام مواد زیر خود را بپوشاند.

۹- پنیر رنده شده را روی آن بپاشید.

۱۰- ظرف را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتیگراد) قرار دهید تا روی آن پف کرده و طلایی شود. بلافاصله پس از تهیه سرو کنید.

(Visited 80 times, 1 visits today)
  

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment