آشپزی فرهنگ و هنر

چای تگری

این نوشیدنی خنک یکی از بهترین انتخابها برای روز های گرم تابستان است علاوه بر خوشمزه بودن کاملا سلامت و اقتصادی است. ویژگی خاص چای سرد در این است که حرارت و التهاب درونی را کاهش میدهد و اثری شبیه به هندوانه دارد اما طبع سرد ندارد و میتواند در تنوع و طعمهای مختلف لیمویی، وانیلی، توت فرنگی و غیره سرو شود. اگر به خوردن چای به صورت سنتی و داغ عادت دارید بهتر است یکی دوبار چای سرد را امنحان کنید تا ذائقه تان با ان اشنا شود حتما عضو ثابت رژیم غذاییتون خواهد شد

مواد لازم:

  • چای کیسه ای  یک عدد
  • لیمو ترش تازه یک عدد
  • شکر یا عسل یه میزان لازم

vb2jo21h3n5rrc2kcnn3 IMG_3510 IMG_3502 1092162242324910826212139232190170237220182192 IMG_3500

طرز تهیه:

چای را به روش معمول دم کنید. تفاله و یا تی بگ را از ان جدا کرده و اجازه دهید چای خنک شود. دو لیوان اب سرد و برحسب ذائفه تان به ان شکر و ابلیمو اضافه کرده  و خوب هم بزنید، یکی دو ساعت شربت را در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود. در موقع سرو کردن لیوان را با یخ و برشهای نارک لیمو ترش پرکنید. شربت را درلیوان ریخته میل کنید.(من معمولا از یک عدد لیمو سبز درشت استفاده میکنم و برای حفظ خواص لیمو ترش، انرا در لحظه سرو کردن به شربت اضافه میکنم)

نکته:

۱٫ چای دم کشیده را میتوانید در یک بطری دردار برای مدت طولانی در یخچال نگه دارید، و هر لحظه شربت را به صورت فوری و تازه با تنوعی که دم دست دارید اماده کنید.

۲٫ در تهیه این شربت بهتر است از چای مرغوب استفاده کنید، چون چای نامرغوب با ماندن در یخچال تغییر رنگ میدهد.

۳٫ برای داشتن یک نوشابه سلامت تر میتوانید از ترکیب چای سبز به جای چای معمولی و عسل به جای شکر استفاده کنید.

(Visited 134 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment