چای (وعده غذایی)

by آشپزی in ژوئن 11, 2016

چای می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی در برخی کشورها محسوب شود که البته این موضوع به فرهنگ و تاریخچه مصرف چای در آن کشور بر می‌گردد. در بسیاری از سرزمین‌های عضو اتحادیه کشورهای همسود، چای به عنوان وعده غذایی اهمیت بسیاری دارد.

 

چای

چای

 

چای

چای

نوشیدن چای در بعدازظهر در بریتانیا

چای

چای

نوشیدن چای در بعدازظهر در بریتانیا

نوشیدن چای در بعدازظهر در بریتانیا

 

 

چای؛ نوشیدنی محبوب ما ایرانیان است و در تمام مهمانی‌ها از جایگاه خاصی برخوردار است اما درست کردن یک چای خوش آب‌ و رنگ و خوش طعم حتما ریزه‌کاری‌های خاص خودش را دارد. شما می‌توانید با رعایت چند اصل ساده و اساسی از مهمانان نوروزی خود با چای خوش طعم و خوش عطری پذیرایی كنید. از این نكته‌های ساده غافل نشوید:

نحوه دم کردن چای

اصل اول: لزومی ندارد كتری را پر از آب بكنید بلكه مقداری آب بریزید كه جوش بیاید. وقتی چای را دم كردید مجددا در كتری به مقدار لازم آب بریزید. با این كار هم در مصرف سوخت صرفه‌جویی كرده‌اید و هم آب كتری زودتر به جوش می‌آید. همیشه سعی كنید از آب تازه استفاده كنید مسلما آبی كه چند بارجوشیده، در طعم و خاصیت چای اثر زیادی می‌گذارد. آب چندبار جوشیده را پای گل‌ها و در گلدان‌ها بریزید.

 

توجه داشته باشید آب سرد در كتری بریزید.خیلی وقت‌ها اتفاق می‌افتد كه برای تسریع در درست كردن چای از آب گرم كمک می‌گیریم كه این مسئله سبب ایجاد لكه‌هایی درون استكان یا فنجان چای می‌شود. در واقع این لكه‌ها نشانگر این است كه آب گرم یا حتی داغ دركتری ریخته شده است. حواستان باشد كه هیچ‌گاه نگذارید آب كتری زیاد بجوشد چون چای شما بد‌رنگ و بی‌مزه می‌شود.

 

اصل سوم : چای انواع مختلفی دارد و زمان دم كشیدن هر كدام از آنها، متفاوت است. معمولا چای ظرف 3 تا 5 دقیقه دم می‌كشد اما بعضی از انواع دیگر بین 10 تا 20 دقیقه طول می‌كشد كه به اصطلاح «دیر دم» هستند. شما هم بر اثر تمرین و تجربه می‌توانید مدت مناسب برای دم كشیدن چای خود را پیدا كنید.

دقت كنید كه چای شما زیاد دم نكشد كه جوشیده می‌شود و تمام زحمات شما به باد خواهد رفت. ایجاد تنوع در چای اگر می‌خواهید از مهمان‌های نوروزی خود به نحو احسن پذیرایی كنید، بهتراست تنوعی در طعم و مزهچای خود ایجاد كنید.

توجه داشته باشید آب سرد در كتری بریزید.خیلی وقت‌ها اتفاق می‌افتد كه برای تسریع در درست كردن چای از آب گرم كمک می‌گیریم كه این مسئله سبب ایجاد لكه‌هایی درون استكان یا فنجان چای می‌شود. در واقع این لكه‌ها نشانگر این است كه آب گرم یا حتی داغ دركتری ریخته شده است. حواستان باشد كه هیچ‌گاه نگذارید آب كتری زیاد بجوشد چون چای شما بد‌رنگ و بی‌مزه می‌شود.

نوشیدن چای در بعدازظهر در بریتانیا

نوشیدن چای در بعدازظهر در بریتانیا

در کشور بریتانیا در ساعت حدود ۴ بعدازظهر، معمولاً یک ساندویچ کوچک (عمدتاً ساندویچ خیار)، بیسکوییت و یا کیک به همراه چای مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما امروزه بسیاری از مردم بریتانیا همچنین رسمی ندارند و این کار بیشتر در هتل‌ها و چایخانه‌ها می‌باشد. نحوه سرو چای بدین صورت است که چای معمولاً به صورت فانتزی و در فنجان‌های نقاشی شده نوشیده می‌شود.

نوشیدن چای در ایران

چای

چای

چای

چای

چای در ایران

چای در ایران

چای در ایران

چای در ایران

چای در ایران

چای در ایران

در ایران چای به همراه شکر و ساندویچ کره و پنیر به عنوان صبحانه بسیار مرسوم است، همچنین در عصرانه ایرانی نوشیدن چای جزء جدانشدنی فرهنگ ایرانی است.

چای

چای

 

Leave a Reply