آشپزی

چکدرمه

توسط 14p.ir

چکدرمه یا Chegdermeh یک غذای سنتی ترکمنی است که با پخت همزمان برنج، گوشت [معمولاً گوسفند]، رب گوجه یا گوجه و پیاز به همراه روغن، آب و افزودنی‌هایی مانند نمک و فلفل به دست می‌آید. این غذا تا حدی به استامبولی پلو شباهت دارد.

چکدرمه

چکدرمه

چکدرمه

چکدرمه

این غذا به طور سنتی در نوعی دیگ چدنی به نام قازان تهیه می‌شود. ابتدا تکه‌های کوچک گوشت در روغن سرخ می‌شود، سپس پیاز رنده‌شده به آن اضافه و پس از سرخ شدن پیاز، رب گوجه یا گوجه به آن افزوده می‌شود. آن‌گاه آب اضافه می‌شود تا گوشت آب‌پز شود، پس از بخارشدن مقداری از آب، برنج اضافه می‌شود، به‌طوری‌که آب یک بند انگشت بالاتر از برنج قرار گیرد، سپس حرارت کم می‌شود تا برنج دم بیاید.

 

چکدرمه

چکدرمه

چکدرمه غذای سنتی ترکمنی

چکدرمه غذای سنتی ترکمنی

 

چکدرمه غذای سنتی ترکمنی

چکدرمه

 

چکدرمه

چکدرمه

چکدرمه

چکدرمه

چکدرمه

چکدرمه

(Visited 230 times, 2 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment