آشپزی

کاپرزه

توسط 14p.ir

کاپرزه یک بشقاب سرد، با ریشه ایتالیایی است که به عنوان پیش غذا یا گاهی به عنوان غذای اصلی خورده می‌شود. این بشقاب بخشی از آشپزی ناپولی است و نام آن از جزیره کاپری گرفته شده است.

کاپرزه، شامل پنیر موتزارلا بیشتر اوقات ورقه شده و گاهی مکعبی بریده شده، گوجه فرنگی، برگ‌های ریحان، روغن زیتون و نمک است. ممکن است به آن پونه کوهی هم اضافه شود.

کاپرزه

کاپرزه

کاپرزه

کاپرزه

 

کاپرزه

کاپرزه

کاپرزه

کاپرزه

 

کاپرزه

کاپرزه

قهوه

 

کاپرزه

کاپرزه

کاپرزه

کاپرزه

 

 

(Visited 134 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

نظر

Leave a Comment