آشپزی

کرپ

توسط 14p.ir
کرپ

کرپ

کرپ

کرپ

کرِپ یا کرِیپ (/krp/ یا krɛp / French: [kʁɛp] ) یک نوع بسیار نازک پنکیک می‌باشد که معمولاً از آرد گندم یا آرد گندم سیاه (گالته) تهیه می‌گرددو کلمۀ کرپ به فرانسوی از ریشۀ لاتین crispaبه معنی “پیچاندن” گرفته شده است. با آنکه کرپ از ناحیۀ بروتاین آمده اما در تمامفرانسه، بلژیک و کبک، کانادا مصرف می‌شود. کرپ معمولاً با مختلفات متفاوتی، از شکر گرفته تا سوزت آتشی، سرو می‌شود.

کرپ

کرپ

کرپ

کرپ

کرپ

کرپ

طرز تهیه

کرپ با ریختن خمیرابه رقیق بر روی یک ماهیتابۀ داغ که معمولاً با کره چرب شده است، درست می‌شود.[۲] کرپ شیرین معمولاً با آرد گندم پخته می‌شود در حالی که برای داشتن کرپی خوش‌طعمتر، از آرد گندم سیاه استفاده می‌شود.

اگر کرپ برای ناهار یا شام سرو شود، معمولاً از مختفاتی چون پنیر، تخم مرغ، قارچ کنگر فرنگی، ژامبون و دیگر مشتقات گوشتی دیگر استفاده می‌گردد. این مخلفات را عموماً در وسط کرپ میریزند و گوشه‌هایش را به داخل تا می‌کنند.

کرپ

کرپ

کرپ

کرپ

کرپ شیرین می‌تواند به عنوان صبحانه یا دسر خورده شود. در این صورت بر روی آن ممکن است هر مادۀ شیرینی از جمله نوتلا، مربا، خاک قند، شیره درخت افرا، عصارۀ لیمو، خامه زده شده و یا تکه‌های میوه بر روی آن ریخت.

کرپ

کرپ

کرپ

کرپ

(Visited 176 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment