آشپزی دسته‌بندی نشده

کیک جنوایی

کیک جنوایی
توسط 14p.ir

کیک جنوایی یا کیک ژنواز (به انگلیسی: Génoise cake) یکی از انواع کیک‌های اسفنجی ایتالیایی است که مواد اصلی آن را آرد، شکر،تخم‌مرغ تشکیل می‌دهد. نام این کیک از شهر جنوا گرفته شده که سبک آشپزی در این شهر در ارتباط نزدیک با غذاهای ایتالیایی و غذاهای فرانسویاست. در این نوع کیک از هیچ ماده شیمیایی جهت ور آمدن کیک استفاده نمی‌شود، و به جای آن از روش مخلوط کردن هوا در درون خمیر استفاده می‌شود.

کیک جنوایی

کیک جنوایی

کیک جنوایی

کیک جنوایی

کیک جنوایی

کیک جنوایی

کیک جنوایی

کیک جنوایی

کیک جنوایی

کیک جنوایی

کیک جنوایی کیکی است که تخم مرغ بطور کامل بکار می‌رود، و این بر خلاف برخی از انواع کیک اسفنجی است که تخم مرغ به طور جداگانه بهم زده می‌شود. گاهی اوقات هنگم بهم زدن تخم مرغ با شکر به ظرف آن کمی حرارت داده می شود ممکن است این حرارت از طریق پخت بن ماری یا نهادن ظرف تخم مرغ و شکر در آب گرم به دست بیاید. این کیک بیشتر چربی خود را از زرده تخم مرغ بدست می‌آورد اما در برخی از دستورالعمل‌ها کرهٔ ذوب شده قبل از پخت اضافه می‌شود. این کیک را می توان با جانشین کردن بخشی از آرد با کاکائو نیز تهیه کرد.

کیک جنوایی

کیک جنوایی

کیک جنوایی

کیک جنوایی

کیک جنوایی

کیک جنوایی

کیک جنوایی

کیک جنوایی

کیک جنوایی

کیک جنوایی

کیک جنوایی

کیک جنوایی

کیک جنوایی

کیک جنوایی

کیک جنوایی

کیک جنوایی

(Visited 94 times, 1 visits today)
  

درباره نویسنده

14p.ir

یک نفر نظر داده

  • […] کیک جنوایی یا کیک ژنواز (به انگلیسی: Génoise cake) یکی از انواع کیک‌های اسفنجی ایتالیایی است که مواد اصلی آن را آرد، شکر،تخم‌مرغ تشکیل می‌دهد. نام این کیک از شهر جنوا گرفته شده که سبک آشپزی در این شهر در ارتباط نزدیک با غذاهای ایتالیایی و غذاهای فرانسویاست. در این نوع کیک از هیچ ماده شیمیایی جهت ور آمدن کیک استفاده نمی‌شود، و به جای آن از روش مخلوط کردن هوا در درون خمیر استفاده می‌شود. […]

Leave a Comment