کیک نوتلا

by آشپزی in ژوئن 13, 2016

کیک نوتلا

 

مواد لازم :
تخم مرغ 5 عدد
شکر 1 پیمانه
وانیل 1/4 ق.چ
روغن مایع 145 گرم
آب جوشیده نصف پیمانه
پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری
نوتلا دو قاشق سوپخوری
آرد 1 و 1/2پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری

طرز تهیه ?

در ابتدا دو قاشق سوپخوری پودر کاکائو را در نصف لیوان آبجوش خوب حل کنید تا کاملا مخلوط شوند ، کمی که از حرارت افتاد 2 قاشق سوپخوری نوتلا را به مخلوط آب و کاکائو اضافه کنید و هم بزنید و کنار بزارید تا کمی خنک شود .

در کاسه ای تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل خوب بزنید تا کرم رنگ شود . روغن را اضافه و دوباره بزنید سپس مخلوط نوتلا و آبجو و پودر کاکائو را به مواد تخم مرغی اضافه کنید و دوباره هم بزنید ، حالا مخلوط آرد و 2 ق سوپخوری پودر کاکائو و بکینگ پودر را که قبلا 3 بار الک کرده اید در چند مرحله اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست و یکنواخت شود . در قالب چرب شده وآرد پاشی شده در فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت تقریبی 45 دقیقه بزارید تا کیکتون پخته بشه حتما قبل از خارج کردن کیک رو با خلال چوبی چک کنید تا کاملا پخته باشه.

 

دانشنامه تصویری فارسی

 

کیک نوتلا

کیک نوتلا

Leave a Reply