آشپزی

گوشت اسب

توسط 14p.ir
گوشت اسب

گوشت اسب

گوشت اسب

گوشت اسب

گوشت اسب فراورده‌ای غذایی است که از اسب به‌دست می‌آید. در چند کشور جهان به ویژه در آسیای میانه گوشت اسب رایج‌ترین گوشت مصرفی مردم است. با این حال در بسیاری از کشورهای دیگر نیز مانند کشورهای قاره اروپا، آمریکای جنوبی و آسیا این نوع گوشت مصرف می‌شود. در هشت کشوری که بیشترین تولید گوشت اسب را دارند سالانه حدود چهار میلیون رأس اسب کشتار می‌شود. این گوشت چربی اندک و پروتئین فراوان دارد و به خاطر داشتن گلیکوژن کمی شیرین است.

گوشت اسب

گوشت اسب

گوشت اسب

گوشت اسب

تولید جهانی

در سال ۲۰۰۵ میلادی تولید جهانی گوشت اسب بیش از ۷۰۰٬۰۰۰ تن بوده‌است.

گوشت اسب

گوشت اسب

نظر تشیع راجع به گوشت اسب

در مذهب شیعه گوشت جانورانی مانند اسب، خر و قاطر حرام نیست بلکه مکروه است.

گوشت اسب

گوشت اسب

اشاره به گوشت اسب در ادبیات فارسی

سعدی در کتاب بوستان داستانی از ذبح اسب به دست حاتم طایی و کباب کردن گوشت آن برای مهمانان خود نقل کرده‌است.

گوشت اسب

گوشت اسب

سماطی بیفکند و اسبی بکشتبه دامن شکر دادشان زر به مشت …

   من آن بادرفتار دلدل شتاب    زبهر شما دوش کردم کباب

 

(Visited 166 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment